Werkgroep AA de Hoef Alkmaar.

Fijn dat u onze werkgroep heeft weten te vinden. Wij hopen dat wij u kunnen helpen in het vinden van nuchterheid met behulp van de twaalf stappen van Alcoholics Anonymous.

Wij werken met diverse literatuur van Alcoholics Anonymous waaronder het rode boekje, blauwe boekje, nuchter leven, beloftes en tradities.

Onze werkgroep kenmerkt zich door onze "liberale" instelling. Dit houdt in dat er tijdens of na afloop van de shares gereageerd mag worden op elkaar.

Wij waken er echter voor dat er geen discussies ontstaan, maar wij vinden dat er een positieve kracht vanuit gaat wanneer de ene alcoholist de ander van feedback voorziet. Soms leidt dit tot inzichten waar men tot dan toe niet op was gekomen.

Wij zijn als groep erg met elkaar begaan en vinden het belangrijk om elkaar gezamenlijk te steunen op de moeilijke weg met een leven zonder drank.

Wij zijn er niet alleen voor mensen met een alcohol probleem maar iedereen met welke vorm van verslaving dan ook is bij ons welkom.

Ons geheim? We zijn Anoniem, behalve als we bij elkaar zijn, of contact met elkaar hebben, hoeft niemand te weten dat we een alcoholprobleem hebben. Alles wat persoonlijk tussen ons besproken wordt blijft tussen ons.

Schroom niet en kom bij ons langs en zet wellicht de belangrijkste stap in uw leven. Iedere woensdagavond om 20.00 uur houden wij onze bijeenkomst.

AA HULPLIJN
– DAG EN NACHT BEREIKBAAR –
085 – 104 53 90


God, geef mij Kalmte om te aanvaarden,
wat ik niet kan veranderen.

Moed om te veranderen,
wat ik kan veranderen.

Wijsheid om tussen deze twee onderscheid te maken.